Tranding
Wednesday, May 8, 2024
Blog / 15. ožujka 2024.

Denne kampen var Allens første opptreden med New Jersey Devils siden 8. mars. Han beseiret Dallas Stars 6-2 i den siste kampen etter byttet.

New Jersey-trener Travis sa at motstanderen var et veldig godt hockeylag, men New Jersey Devils presterte bra og Jakes mål var veldig solid.

Johnston brøt gjennom tre forsvarere og skjøt et skudd 15 sekunder inn i det første kvarteret, og hjalp Dallas Stars med å ta en 1-0 ledelse. New Jersey følte at noe var galt, og de justerte raskt tilstanden. Snart utlignet Haula på drøye fem minutter.Han snappet opp en pasning fra Dallas Stars veldig smart, kjørte ballen i nettet alene, og pucken gled lett i nettet. Etter 12 minutter ledet Dallas igjen 2-1. Tierney hjalp Devils med å utligne igjen i det 17. minutt.

Utrolig nok, før 5 minutter og 12 sekunder av andre kvartal, scoret Devils tre poeng på rad og ledet 5-2. New Jersey Devils beseglet nesten seieren på dette tidspunktet. De scoret målet veldig jevnt. Tre mål ble scoret av henholdsvis Mercer, Meier og Nosek.

Kampen kom til 14 minutter og 25 sekunder av det tredje kvarteret. Holtz slo tilbake i bunnen av høyre runde og fortsatte å utvide poengsummen. På dette tidspunktet var New Jersey allerede 6-2 mot motstanderen. Dallas Stars kunne ikke overgå det uansett. Selv om Dallas Stars alltid var et godt hockeylag, men New Jersey Devils er sterkere og spillerne jobber bedre sammen.

Dette er den 21. seieren for New Jersey-laget. Seieren i dette spillet var ikke bare avhengig av de fremragende målene til Mercer og andre spillere, Billige NHL Drakter men Allens redning økte også sjansen for seier i dette spillet.